Το τρυφερό μήνυμα του αδερφού της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τη νέα του ανιψιά - Επιβεβαίωσε το όνομα της

Το τρυφερό μήνυμα του αδερφού της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τη νέα του ανιψιά - Επιβεβαίωσε  το όνομα της

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία έφερε στον κόσμο χθες το πρώτο παιδί της, είχε από την πρώτη στιγμή κοντά της τον σύζυγο της Γιώργο Εφραίμ, τη μητέρα της, τον πατέρα της, καθώς και τα αδέρφια της.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας Πόλυς Αριστοτέλους δήλωσε τη χαρά του μέσα από την προσωπική σελίδα του στο facebook έγραψε: "Ευχαριστώ τον Θεό και την Χριστιάνα μας για το πιο όμορφο δώρο που μας χάρισε σήμερα, καλωσόρισες Μελίνα μας". ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έγινε επιτέλους μανούλα! Σε πελάγη ευτυχίας ο Εφραίμ Διαβάστε περισσότερα στο: lifenewscy  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE