ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένος οδηγός κίνδυνος – θάνατος! Αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα και χωρίς άδεια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένος οδηγός κίνδυνος – θάνατος! Αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα και χωρίς άδεια

Ηλικιωμένος σε αντίθετο ρεύμα χωρίς άδεια

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμός Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου) για μια ακόμη φορά εντόπισαν επικίνδυνο οδηγό, ο οποίος έθετε σε κίνδυνο τόσο την ίδια του τη ζωή, όσο και των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου. Ο εν λόγω οδηγός, ηλικίας 85 ετών, εντοπίστηκε να οδηγεί το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του, στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, στο νέο δρόμο Αραδίππου – Καλού Χωριού. Επίσης από έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με ληγμένη άδεια οδηγού από τον Ιανουάριο του 2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.