Μαχητικότητα, αμυντικά λάθη και η συνέχεια!

Μαχητικότητα, αμυντικά λάθη και η συνέχεια!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας

Επιμέλεια: Γιώργος Λεωνίδου

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα από την αντίστοιχη της Ελλάδας εντός έδρας, στο πλαίσιο της πρότελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν παράταξε την εθνική μας χωρίς καθαρόαιμα μπακ και στην άμυνα ήταν τριάδα Κατελάρη-Αντωνιάδη-Λαΐφη (από δεξιά προς αριστερά), ενώ στο χώρο του κέντρου κινούνταν οι Λαμπάν, Χάμπος και Αρτυματάς. Σε ρόλο φουλ-μπακ οι Τζέισον και Μαργκάσα, μοναδικός προωθημένος ο Πιέρος και απο πίσω του ο Κάστανος. Ένα σύστημα που αν το μετέφραζα, θα το έδινα ως 3-6-1 ή σε πιο ακραία μορφή 3-5-1-1 με δεκάρι τον Κάστανο και σεντερ φορ τον Πιέρο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE