Στο μαιευτήριο η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στο μαιευτήριο η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στο νοσοκομείο “Μητέρα και Παιδί” μεταφέρθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, γύρω στις 7 το πρωί του Σαββάτου (7/10) και από στιγμή σε στιγμή η οικογένεια Εφραίμ θα καλωσορίσει το νέο της μέλος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται η γνωστή παρουσιάστρια, alphanews.live, το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα όπου αναμένεται να “φτάσει ο πελαργός” στην οικογένεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το μαιευτήριο, αναμένοντας την “άφιξη” της κορούλας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Σε εξέλιξη η τριμερής συνάντηση του ΠτΔ με Γκουτέρες και Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Video: Σε εξέλιξη η τριμερής συνάντηση του ΠτΔ με Γκουτέρες και Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.