Στ. Χρυσοστόμου για οικογένεια που διαμένει σε παράγκα: «Το Υπουργείο προέβη σε όλες τις δέουσες ενέργειες»

Στ. Χρυσοστόμου για οικογένεια που διαμένει σε παράγκα: «Το Υπουργείο προέβη σε όλες τις δέουσες ενέργειες»

Τη θέση ότι η Πολιτεία προέβη σε όλες τις δέουσες ενέργειες για να βοηθήσει την οικογένεια από την Λεμεσό που διαμένει σε παράγκα (βλ. ρεπορτάζ ThemaOnline), εξέφρασε λειτουργός του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η κα Στέφη Χρυσοστόμου, σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, τόνισε ότι το Υπουργείο εξέτασε με ευαισθησία την υπόθεση της εν λόγω οικογένειας και πως προέβη σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να στηριχθεί η τετραμελής οικογένεια. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΡΑΜΑ: Τετραμελής οικογένεια διαμένει σε αυτή την παράγκα! – Έχασαν σπίτι, αλλά ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μετά από ερώτησή μας, η κ. Χρυσοστόμου ανέφερε: «Έχουμε καταβάλει 1.000 ευρώ για να νοικιάσουν διαμέρισμα και να δώσουν και προκαταβολή για σύνδεση με την ηλεκτρική. Επιπλέον, τους ενημερώσαμε ότι πρέπει να υποβάλουν αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και ότι θα βοηθηθούν. Τους αναφέραμε ότι περιμένουμε να προσκομίσουν έγγραφα για να προωθήσουμε την υπόθεσή τους. Επιπλέον, λαμβάνουν μηνιαίως ειδικό επίδομα ύψους 900 ευρώ». Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE