Έχει κοινά με τον μπαμπά του ο Ματία!

Έχει κοινά με τον μπαμπά του ο Ματία!

Το επίσημο ντεμπούτο του Ματία Σπόλιαριτς στην εθνική ελπίδων της Κύπρου, συνδυάστηκε με τη μεγάλη επιτυχία πάνω στην αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας.

Ο 20χρονος άσος του Απόλλωνα ήταν από τους παίχτες που ξεχώρισαν σε απόδοση. Ήταν ο δημιουργός του τέρματος της ισοφάρισης. Εκτέλεσε κόρνερ, με τον Αντρέα Καρό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Διαπιστώσαμε πάντως ότι ο Ματία, έχει μερικά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά με τον δοξασμένο μπαμπά του. Ο τρόπος που κρατά τη μπάλα (τούτο φάνηκε έντονα σε ένα εξαιρετικό σλάλομ που έκανε προς το τέλος του ημιχρόνου), αλλά και στα “χτυπήματα” του στα στημένα.

Με δεδομένη τη δυσκολία που υπάρχει, να κερδίσει θέση στον φετινό Απόλλωνα ο Σπόλιαριτς, τουλάχιστον θα έχει την ευκαιρία να γράφει λεπτά συμμετοχής με την Εθνική ομάδα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE