Ανδρονίκου: «Μείναμε ήρεμοι ακόμη και εγώ»! Η αφιέρωση του κόουτς (video)

Ανδρονίκου: «Μείναμε ήρεμοι ακόμη και εγώ»! Η αφιέρωση του κόουτς (video)

Με το πέρας του νικηφόρου αγώνα της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου επί της Τουρκίας, μίλησε στα ΜΜΕ ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου κόουτς:

Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την Εθνική ομάδα…

«Ήταν μία μεγάλη στιγμή, γιατί πιστεύαμε από την αρχή σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είναι αφιερωμένη στον Κύπριο παίκτη, που δυστυχώς δεν αγωνίζεται και το ξέρουμε αυτό, και την αφιερώνουμε και στον κόσμο, στην Κύπρο».

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πιστέψετε στην ανατροπή και τι είπατε στους παίκτες;

Εκτιμώ ότι αυτό οφειλόταν από την αρχή του αγώνα, ότι είχαμε την αυτοπεποίθηση, θέλαμε τη νίκη.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE