Έξαλλος ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας του "My Style Rocks" - Η διαγωνιζόμενη του είπε: «Νιώθω σαν να έχω τον Τσαουσέσκου μπροστά μου τώρα»

Έξαλλος ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας του "My Style Rocks" - Η διαγωνιζόμενη του είπε: «Νιώθω σαν να έχω τον Τσαουσέσκου μπροστά μου τώρα»

Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη δεν παίρνει από λόγια σηκώθηκε από την θέση του κριτή για να της την παραχωρήσει, αφού η ίδια θεωρεί ότι μπορεί να κρίνει κριτές και διαγωνιζόμενες.

Η Ραμόνα είναι από τις διαγωνιζόμενες σε ριάλιτι που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό αφού δεν πέρασε επεισόδιο που να μην τσακωθεί είτε με την κριτική επιτροπή είτε με τις άλλες διαγωνιζόμενες. Στο χθεσινό επεισόδιο του "My Style Rocks", ντύθηκε στα πράσινα για να παρευρεθεί σε fashion week στο Μιλάνο, ως blogger. Φαίνεται, όμως, πως αυτή η εμφάνιση της δεν άρεσε στους κριτές. Μετά από αρκετά λεπτά έντασης, ο Στέλιος Κουδουνάρης σηκώθηκε από τη θέση του και είπε στην παίκτρια: "Έλα λίγο εδώ. Κάθισε αφού θέλεις να κρίνεις". Η συζήτηση ανάμεσα στον Κύπριο σχεδιαστή μόδας και στην διαγωνιζόμενη ήταν κορυφαία αφού τους είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης: "Εσύ κρίνεις βρε αγάπη μου γλυκιά αυτά που λέμε εμείς; Γι αυτό είσαι εδώ για να κρίνεις εσύ εμάς ή για να κρίνουμε εμείς εσένα και τις συμπαίκτριές σου;" Η απάντησή της: "Νιώθω σαν να έχω μπροστά μου τον Τσαουσέσκου, άσε με προέρχομαι από κομμουνιστική χώρα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE