Ο Τσιμιτσέλης μιλά ανοικτά για τον χωρισμό του με την Λασκαράκη - Αποκάλυψε γιατί έβγαλαν ανακοίνωση διαζυγίου

Ο Τσιμιτσέλης μιλά ανοικτά για τον χωρισμό του με την Λασκαράκη - Αποκάλυψε γιατί έβγαλαν ανακοίνωση διαζυγίου

Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την σύζυγό του και πώς πήραν την απόφαση να το ανακοινώσουν  στα ΜΜΕ.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι κάτι σε σχέση με μένα και τη Βάσω που είναι εντελώς κόντρα σε μας. Αλλά σκεφτήκαμε από κοινού να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το παιδί, και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε τσακωμός. Και θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορούμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν… Επείγει να υπάρχει μια ηρεμία, και δεν είναι η δικιά μου ηρεμία, αλλά για το παιδί. Είναι κάτι ύψιστο για μένα… Ήταν κάτι που ήταν κόντρα σε εμάς αλλά ήταν θετικό… Υπήρχαν δύο επιλογές ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα το αφήναμε κρυφό και να πλανάται μία παραφιλολογία στον αέρα και δεν είχε κανένα νόημα γιατί δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα κιόλας. Θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό το επάγγελμα έχει πολλά καλά, αλλά και κάποια κακά, πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες και σε όλα»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE