ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκρυβε σε αθλητική τσάντα που κουβαλούσε μαζί του ποσότητα κάνναβης

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκρυβε σε αθλητική τσάντα που κουβαλούσε μαζί του ποσότητα κάνναβης

Στη σύλληψη 34χρονου από τη Λεμεσό, προχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/10 η Αστυνομία, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν 228 γραμμάρια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.45π.μ., μέλη της ΜΜΑΔ και ΟΥΛΑΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος στη Λεμεσό. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκαν σε αθλητική τσάντα οκτώ νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 228 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε άσπρη σκόνη βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.420 ευρώ. Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE