Ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά παιδάκια γιατί ήταν «το μόνο πράγμα που ενθουσίαζε τον σύζυγο» - Βίασαν κοριτσάκι 1έτους και 3χρονο αγοράκι

Ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά παιδάκια γιατί ήταν «το μόνο πράγμα που ενθουσίαζε τον σύζυγο» - Βίασαν κοριτσάκι 1έτους και 3χρονο αγοράκι

Μπροστά σε μια τραγική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών βρέθηκαν πράκτορες του FBI.Μια νεαρή γυναίκα από το Μίσιγκαν κακοποιούσε σεξουαλικά, μαζί με τον άντρα της, μικρά παιδιά, έφτιαχναν βίντεο και έτσι κατάφερναν να «ενθουσιάσουν» τον σύζυγο.

  Η Anngela Boyle, 27 ετών, καταδικάστηκε την Τετάρτη, σε 30 χρόνια φυλακή, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την καταδίκη του συζύγου της, Colin Boyle, σε 60 χρόνια, αφού και οι δύο βρέθηκαν ένοχοι για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, όπως μετέδωσε το Foxnews. Βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικά βίντεο με τέσσερα παιδιά, ηλικίας από ενός έτους, έως εννέα ετών. Η 27χρονη ομολόγησε στους ομοσπονδιακούς πράκτορες ότι το ζευγάρι είχε σεξουαλικές επαφές τουλάχιστον τέσσερις φορές με ένα κορίτσι ηλικίας 1 έτους και ένα 3χρονο αγόρι. Ένας πράκτορας του FBI στην κατάθεσή του ανέφερε: «Η σύζυγος εξήγησε στην αστυνομία ότι η παιδική πορνογραφία είναι το μόνο πράγμα που σεξουαλικά "ενθουσίαζε" τον άντρα της».      

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE