Δεν τη λες και… «λουκούμι» για τον Απόλλωνα

Δεν τη λες και… «λουκούμι» για τον Απόλλωνα

Η ισοπαλία με την Έβερτον στο “Γκούντιστον Παρκ” ανέβασε στον… “θεό” την αυτοπεποίθηση των παικτών του Απόλλωνα, οι οποίοι στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα έκαναν “όργια” στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα και… διψήφιο αριθμό τερμάτων, χωρίς υπερβολή!

Και ενώ η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ, έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, για να της… κόψει τη φόρα.

Βέβαια, η μία όψη του νομίσματος “λέει” ότι αυτό θα κάνει καλό στον Απόλλωνα, αφού θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν κάποιες απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, από την άλλη όμως, δεν τη λες και… “λουκούμι” για τους “γαλάζιους” αυτή την εξέλιξη, τώρα που δείχνουν να είναι σε τρομερή φόρμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.