Δείτε πόσο κομψή και όμορφη νυφούλα ήταν η Πρώτη Κυρία της Κύπρου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε πόσο κομψή και όμορφη νυφούλα ήταν η Πρώτη Κυρία της Κύπρου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

46 χρόνια γάμου κλείνει ο Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους από την μέρα του γάμου τους.

Το σχόλιο του λιτό, αλλά συνάμα και μεγάλο αφού έγραψε: "46 χρόνια. Σε ευχαριστώ", φυσικά απευθυνόμενος στην σύζυγό του , Άντρη. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Πρώτη Κυρία της Κύπρου ήταν μια πανέμορφη νύφη με ένα λιτό, αλλά αρχοντικό νυφικό και λουλούδια στα μαλλιά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE