Σοβαρό το ζήτημα! Με την όραση των βοηθών διαιτητών…

Σοβαρό το ζήτημα! Με την όραση των βοηθών διαιτητών…

Την περασμένη εβδομάδα δικαιολογημένα η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με τον βοηθό διαιτητή Χαράλαμπο Ξενοφώντος. Για το καθαρό τέρμα του Νταρμπισάϊαρ που ‘κατάπιε” στο ΓΣΠ στη συνάντηση με την Αλκή.

Φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα με την… όραση μερικών βοηθών διαιτητών. Χθες έγινε άλλη μια φάση, όπου ίσως να μην χρειαζόταν τηλεοπτικό ριπλέι, για να διαπιστώσει κάποιος ότι ήταν οφφ σάιτ.

Μιλάμε για τη φάση του μοναδικού τέρματος στο Δασάκι, από τον Τιάγκο Λεόντσο της ΑΕΛ, το οποίο καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Εθνικό.

Τη στιγμή που δόθηκε η μπαλιά από άλλο παίχτη, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ήταν καθαρά πιο μπροστά από τον τελευταίο παίχτη των γηπεδούχων.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.