Η προθυμία υπερίσχυσε της αστοχίας…

Η προθυμία υπερίσχυσε της αστοχίας…

Ο Κυριάκος Αποστόλου παρακολούθησε το ματς των πρωταθλητών Κύπρου με αντίπαλο την «Αθάνατη», και παραθέτει την άποψη του, για το σύνολο του Γιώργου Δώνη, που είχε θέληση, επικράτησε, αλλά επιβάλλεται να δουλέψει για να… συνέλθει μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Ένας ΑΠΟΕΛ που έμεινε για τέσσερα ματς δίχως τέρμα, ήθελε όσο τίποτε άλλο μία εύκολη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Αλκής που «κατεβαίνει» σε κάθε παιχνίδι για να «παλέψει» και να βάλει βαθμούς στο «σακούλι» της παραμονής. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη μπήκε στο «χορτάρι» του «Αμμόχωστος» με αρκετή διάθεση για δημιουργία, άλλωστε αυτό το δείχνει και ο αριθμός των τελικών προσπαθειών.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE