Δεν ενθουσίασε, αλλά είχε την ουσία και… ονειρεύεται!

Δεν ενθουσίασε, αλλά είχε την ουσία και… ονειρεύεται!

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΛ πήρε το ζητούμενο απέναντι στον μαχητικό Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, που ήταν φυσικά οι τρεις βαθμοί.

Η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε με 1-0 με γκολ του Λεόντσο, ο οποίος σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι και οι «γαλαζοκίτρινοι» ελπίζουν ότι βρήκαν στο πρόσωπο του, τον άνθρωπο που θα… λύνει το «γρίφο» στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Μπαλταζάρ εξέπληξε πολύ κόσμο με την ενδεκάδα που «κατέβασε» στο παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι τελικά, όταν το επιτρέπουν ο συνθήκες, δεν διστάζει να ρισκάρει.

Συγκεκριμένα, έδωσε φανέλα βασικού στο νεαρό Ηλία, ο οποίος αγωνίστηκε πλάι στον Λεόντσο σε σχήμα 4-4-2, ενώ άφησε στον πάγκο τον Σοάρες (ίσως να μην ήταν 100% έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο), αλλά και τον έμπειρο Νικολάου, όπως και τον «βιρτουόζο» Μπενίτεθ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE