Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον τελικό του Chengdu Open ο Μάρκος Παγδατής.
Ο πόνος στη μέση τον «λύγισε» μετά το πέμπτο γκέιμ του αγώνα με τον Ντένις Ιστόμιν (2-3), Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης.
Δυσκολεύεται να περπατήσει ο Μάρκος Παγδατής, κάτι που φάνηκε όταν χρειάστηκε βοήθεια για να κρατήσει στα χέρια του το τρόπαιο του φιναλίστ και να βγάλει την καθυιερωμένη φωτογραφία με τον Ουζμπέκο!
Ήταν σαφώς πολύ μεγάλη η απογοήτευση για τον Κύπριο τενίστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παλέψει όπως θα ήθελε για τον πέμπτο τίτλο της καριέρας του. Ήταν ο πρώτος του τελικός μετά τον Φεβρουάριο του 2016 στο Ντουμπάι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις