Άτυχος ο Παγδατής! Αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό

Άτυχος ο Παγδατής! Αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό

Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον τελικό του Chengdu Open ο Μάρκος Παγδατής.

Ο πόνος στη μέση τον «λύγισε» μετά το πέμπτο γκέιμ του αγώνα με τον Ντένις Ιστόμιν (2-3), Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δυσκολεύεται να περπατήσει ο Μάρκος Παγδατής, κάτι που φάνηκε όταν χρειάστηκε βοήθεια για να κρατήσει στα χέρια του το τρόπαιο του φιναλίστ και να βγάλει την καθυιερωμένη φωτογραφία με τον Ουζμπέκο!

Ήταν σαφώς πολύ μεγάλη η απογοήτευση για τον Κύπριο τενίστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παλέψει όπως θα ήθελε για τον πέμπτο τίτλο της καριέρας του. Ήταν ο πρώτος του τελικός μετά τον Φεβρουάριο του 2016 στο Ντουμπάι.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE