ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 22χρονος έσπασε το χέρι επιτηρητή στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - Tottenham κάτω των 21 ετών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 22χρονος έσπασε το χέρι επιτηρητή στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - Tottenham κάτω των 21 ετών

Συνελήφθη το Σάββατο 30/9 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, συμπλοκής, απειλής, καθώς και επίθεσης κατά παράβαση του περί της πρόληψης και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμου.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ U21 – TOTTENHAM U21, την περασμένη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, 2017, φέρεται να επιτέθηκε εναντίον επιτηρητή, προκαλώντας του κάταγμα στο αριστερό χέρι. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. *η κεντρική φωτογραφία είναι από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μακάρειο Στάδιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE