Η ανάλυση όλων των «κρίσιμων» φάσεων του «ντέρμπι» της «Αρένας»!

Η ανάλυση όλων των «κρίσιμων» φάσεων του «ντέρμπι» της «Αρένας»!

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Το «ντέρμπι» της έκτης αγωνιστικής αναμφίβολα, πραγματοποιήθηκε στην «ΑΕΚ Αρένα», μεταξύ της πρώτης ομάδας του βαθμολογικού πίνακα, και της δεύτερης, που διεκδικούν με αξιώσεις την «κούπα» του πρωταθλητή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Νικολαΐδης και οι βοηθοί (Δημητριάδης – Γεωργίου) είχαν αρκετή δουλειά, μιας και είχαμε αρκετές φάσεις που τους απασχόλησαν.

Ας δούμε μία-μία τις φάσεις:

6΄: Ζητάει πέναλτι η ΑΕΚ σε φάση του Τολεμές με τον Πράνιτς, δεν υπάρχει κάτι.
7΄: Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλάο για κτύπημα εκτός φάσης στον Τολεμές. Έδωσε κίτρινη ο διαιτητής, αλλά από την στιγμή που υπήρχε αντιαθλητικό παίξιμο, θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.