Βραδιά τρόμου στην Αγγλία: Πέντε επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγες ώρες

Βραδιά τρόμου στην Αγγλία: Πέντε επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγες ώρες

Νύχτα τρόμου πέρασαν στην Αγγλία το βράδυ της Παρασκευής 29/9 πολλά άτομα καθώς υπήρξαν πολλές επιθέσεις με μαχαιρώματα σε πολλές περιοχές.

  Από τις επιθέσεις σκοτώθηκαν δυο άτομα ενώ πολλά άλλα μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με τραύματα. Ένας 21χρονος σκοτώθηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι σε καβγά που ξέσπασε έξω από νυχτερινό κλαμπ. Στο ανατολικό Λονδίνο ακόμα ένας 21χρονος μαχαιρώθηκε βίαια μέχρι θανάτου. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό του φόνου. Στο Σέφιλντ της Αγγλίας πέντε άτομα μαχαιρώθηκαν επίσης σε δυο περιστατικά που όπως ανακάλυψε η αστυνομία ενώνονται μεταξύ τους. Τέλος στο Μπέρμιγχαμ ένα 14χρονο αγόρι παλεύει για την ζωή του μετά από επίθεση που δέχτηκε από μαχαίρι έξω από ένα τζαμί.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE