Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Άλασσα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Άλασσα

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το έργο πυρόσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 30/9 σε περιοχή της Άλασσας, της Επαρχίας Λεμεσού, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Η φωτιά, που καίει άγρια βλάστηση, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, είπε, ενώ το έργο πυρόσβεσης συνεχίζεται από επίγειες δυνάμεις καθώς τα πτητικά μέσα αποχώρησαν λόγω του σκότους. Υπενθυμίζεται πως για την κατάσβεση της φωτιάς, είχαν κινητοποιηθεί, το απόγευμα, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα του Ταμείου Θήρας, ένα του Τμήματος Δασών, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας και τα δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν αύριο και εφόσον η φωτιά θα έχει κατασβεστεί πλήρως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE