Μονότερμα η Ομόνοια, αλλά η μπάλα δεν μπαίνει!

Μονότερμα η Ομόνοια, αλλά η μπάλα δεν μπαίνει!

Το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ ήταν ένας… επιθετικός μονόλογος για την Ομόνοια απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, πολύ καλή κυκλοφορία, ωραίους συνδυασμούς και αρκετές ευκαιρίες, όμως της έλειψε η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου που είναι φυσικά το γκολ!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι “πράσινοι” του Πάμπου Χριστοδούλου είχαν περισσότερες από δέκα τελικές, σε ένα πρώτο μέρος όπου έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, με εξαιρετικό κατά διαστήματα πάσινγκ-γκέιμ, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι, με τον Λόπεζ να χάνει τρεις κλασικές ευκαιρίες και δύο ο Ντάρμπισαϊρ μεταξύ άλλων!

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, ο οποίος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο αλλά πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, αγωνίζεται με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη και προσπαθεί μόνο με κάποια “στημένα” να απειλήσει την εστία του Φελτχούιζεν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE