Ματς θρίλερ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» ! Και το τρόπαιο στην ΑΕΚ

Ματς θρίλερ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» ! Και το τρόπαιο στην ΑΕΚ

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», η Πετρολίνα ΑΕΚ επικράτησε του Κεραυνού με 79-78 και κατέκτησε το 4ο ΟΠΑΠ Super Cup της ιστορίας της.

Η αναμέτρηση κύλισε εντυπωσιακά, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τους Λαρνακείς να πανηγυρίζουν στο τέλος της ημέρας τον πρώτο τίτλο της φετινής χρονιάς. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ντέβιν Σέρσι που σημείωσε 26 πόντους (13 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΚ όπου με οκτώ πόντους (έξι ο Γκίμπσον, τρίποντο ο Σιζόπουλος) πήρε προβάδισμα με 9-0 μέχρι το 4’.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE