ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 29χρονος που καταζητείτο για εγκληματικές ενέργειες εναντίων καταστημάτων πώλησης οχημάτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 29χρονος που καταζητείτο για εγκληματικές ενέργειες εναντίων καταστημάτων πώλησης οχημάτων

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 29χρονου Σύρου που καταζητείτο και συνελήφθη χθες ως ύποπτος σε σχέση με δυο εγκληματικές ενέργειες που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, στη Λεμεσό, εναντίον δυο καταστημάτων πώλησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Η πρώτη αφορά έκρηξη βόμβας που τοποθετήθηκε έξω από κατάστημα πώλησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και η δεύτερη, πυροβολισμούς εναντίον δεύτερου καταστήματος, που επίσης πωλεί ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29χρονου για πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες Ο 29χρονος φέρεται ως ένα από τα δυο πρόσωπα που θεάθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα λίγο μετά τη διάπραξη της πρώτης εγκληματικής ενέργειας, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και του δεύτερου προσώπου. Για την υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 28χρονος ομοεθνής του, στον οποίον ανήκει το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και ο οποίος ανακρινόμενος υποστήριξε πως είχε δανείσει το όχημα του σε κάποια πρόσωπα, ένα εκ των οποίων ήταν ο 29χρονος. Αύριο λήγει το διάταγμα κράτησης του 28χρονου και αναμένεται ότι θα ζητηθεί η ανανέωση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE