ΒΑΣΙΛΙΚΟ: Σοβαρός τραυματισμός εργάτη – Έπεσε από εφτά μέτρα ύψος και τον καταπλάκωσε καλάθι βαρετού τύπου - Επέμβαση ΕΜΑΚ

ΒΑΣΙΛΙΚΟ: Σοβαρός τραυματισμός εργάτη – Έπεσε από εφτά μέτρα ύψος και τον καταπλάκωσε καλάθι βαρετού τύπου - Επέμβαση ΕΜΑΚ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο τσιμεντοποιείο Βασιλικού το πρωί της Τετάρτης  27/9.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εργάτης εργοληπτικής εταιρίας ενώ βρισκόταν με γερανό σε ύψος επτά μέτρων, επάνω σε καλάθι βαρετού τύπου που ήταν δεμένο με συρματόσχοινο έπεσε στο έδαφος λόγω αποκοπής του συρματόσχοινου και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από τον εν λόγω καλάθι. Μέλη της ΕΜΑΚ έλαβαν κλήση για απεγκλωβισμό του γύρω στις 6:25 το πρωί. Ο 55χρονος εργάτης από την Ελλάδα απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πολλαπλά τραύματα. Η Αστυνομία βρίσκεται στη σκηνή και συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.