Έτοιμη η μελέτη για συντήρηση του Τσιρείου Σταδίου

Έτοιμη η μελέτη για συντήρηση του Τσιρείου Σταδίου

Στα χέρια των αρμοδίων του ΓΣΟ βρίσκονται από σήμερα τα σχέδια της μελέτης για τα έργα συντήρησης και βελτίωσης του Τσιρείου Σταδίου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Νεοκλής Θωμά.

Υπενθυμίζοντας τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην ετοιμασία των σχεδίων "μια υπόθεση που ξεκίνησε από το 2014", ο κ.Θωμά ανέφερε ότι σήμερα υπογράφηκαν τα σχέδια της μελέτης και θα προωθηθούν στο Δήμο Λεμεσού για εξασφάλιση της σχετικής άδειας, ώστε το συντομότερο να προκηρυχθούν προσφορές για ανάθεση του έργου. Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ εξέφρασε την ελπίδα πως τα έργα συντήρησης "που στοχεύουν να παρατείνουν  τη ζωή του Τσιρείου", θα ξεκινήσουν εντός του 2018, με το συνολικό κόστος τους να φθάνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE