ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Καλλιπόλεως μετά το δυστύχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Καλλιπόλεως μετά το δυστύχημα

Κανονικά διεξάγεται πλέον η τροχαία κίνηση στη λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία. Ο δρόμος είχε κλείσει νωρίτερα, λόγω τροχαίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛIΠΟΛΕΩΣ: Διαδικασία ενημέρωσης των οικείων των θυμάτων – Στο επικίνδυνο σημείο της λεωφόρου το μοιραίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Τραγωδία στη Λευκωσία με το καλημέρα – Διπλό θανατηφόρο στην Καλλιπόλεως Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE