39 προϊόντα ενέχουν κινδύνους και αποσύρονται- Εντοπισμός και απόσυρση από την Κυπριακή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

39 προϊόντα ενέχουν κινδύνους και αποσύρονται- Εντοπισμός και απόσυρση από την Κυπριακή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνολικά 39 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια ικανοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα την εβδομάδα που άρχισε στις 18/09/2017 (GRAS-RAPEX – Report 38) αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ως αρμόδια αρχή στην Κύπρο για τη λειτουργία και διαχείριση του εν λόγω συστήματος.

Προσθέτει ότι τα πιο κάτω προϊόντα, είτε παρόμοια με αυτά, είναι πιθανό να βρίσκονται στην αγορά της Κύπρου και να απειλούν άμεσα την υγεία και ασφάλεια των καταναλωτών και κυρίως των παιδιών. Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή έχει ήδη αρχίσει εντατικούς ελέγχους της αγοράς για τυχόν εντοπισμό των προϊόντων. Στην περίπτωση που εντοπισθούν τέτοια προϊόντα, θα προχωρήσει με δέσμευση και απόσυρσή τους. Συγκεκριμένα επικίνδυνα κρίνονται τα ακόλουθα :

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE