ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδελφοποίηση Αγίας Νάπας - Γκελεντζίκ Ρωσίας

Αδελφοποίηση Αγίας Νάπας - Γκελεντζίκ Ρωσίας

Υπογράφηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 2ης ημέρας του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, το πρωτόκολλο αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και της πόλης Γκελεντζίκ Ρωσίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το πρωτόκολλο υπέγραψαν ενώπιον του Πρέσβη της Ρωσίας στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάτσι ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος και η Α΄ Αντιδήμαρχος του Γκελεντζίκ Τατιάνα Κωνσταντίνοβα». Στο χαιρετισμό του ο Πρέσβης της Ρωσίας «εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μία ακόμη ρωσική πόλη, εκτός από το Μεταλλοστρόι Αγίας Πετρούπολης και το Ιβάνοβο, αδελφοποιείται με την Αγία Νάπα. Ταυτόχρονα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία σε όλους τους τομείς προς όφελος των δύο πόλεων και των κατοίκων τους». Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος χαρακτήρισε «ιστορική στιγμή για την Αγία Νάπα και τους δημότες την αδελφοποίηση με την πόλη Γκελεντζίκ, αφού θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά θέρετρα της Ρωσίας, το οποίο φιλοξενεί εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Η συγκεκριμένη πόλη εντυπωσιάζει με τις υποδομές, την ομορφιά, τη φιλοξενία, τα δεκάδες θεματικά πάρκα, τις παραλίες του αλλά και το έντονο ελληνικό στοιχείο». Ο Δήμαρχος «ευχήθηκε να υπάρξει ό,τι καλύτερο από αυτή τη νέα συνεργασία, ενώ εξέφρασε βεβαιότητα πως η αδελφοποίηση θα είναι αποτελεσματική, παραγωγική, διαχρονική και τα οφέλη της θα τα απολαμβάνουν οι επερχόμενες γενεές». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τον πρόξενο της Κύπρου στο Κρασνοντάρ Νίκο Βασιλείου αφού χάρη στη δική του πρωτοβουλία έγινε κατορθωτό να πραγματοποιηθεί η Α΄ Φάση αδελφοποίησης των δύο πόλεων». Η Α΄ Αντιδήμαρχος του Γκελεντζίκ «χαιρέτισε τη σύναψη στενών σχέσεων και συνεργασίας με την Αγία Νάπα, μία πόλη με την οποία μας ενώνουν πολλά κοινά στοιχεία. Ανέφερε ακόμα ότι στην πορεία θα αποδειχθεί ότι η αδελφοποίηση δεν θα παραμείνει στα χαρτιά αλλά θα πετύχει τους σκοπούς και τους στόχους της». Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Τύπος βούτηξε σε φυσική πισίνα και εξαφανίστηκε: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των φίλων του για να τον βρουν -Βίντεο

• Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για την έλλειψη επαγγελματιών οδηγών

• Η πλουσιότερη ευρωπαϊκή χώρα αναζητά εργάτες - Μηνιαίες αποδοχές άνω των 6.000 ευρώ



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top