ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε ασφυξία δια πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Λευτέρη Χίντηρου

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε ασφυξία δια πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Λευτέρη Χίντηρου

Ο 67χρονος Λευτέρης Χίντηρος κάτοικος Λεμεσού, εντοπίστηκε νεκρός, γύρω στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 24/9. Το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε να επιπλέει σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή στην Αμαθούντα από μικρό αμφίβιο αεροσκάφος που πετούσε πάνω από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε το πρωί της Δευτέρας 25/9, την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 67χρονου ψαρά, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία δια πνιγμού. Θυμίζουμε ότι τα ίχνη του 67χρονου είχαν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής 22/9 όταν είχε πάει με την βάρκα του για ψάρεμα στην θαλάσσια περιοχή Καρνάγιο στη Λεμεσό και εντοπίστηκε την Κυριακή 24/9 να επιπλέει αναίσθητος σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή Αμαθούντα. Το άψυχο σώμα του ερασιτέχνη ψαρά αναγνώρισε ο γιος του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: O Λευτέρης Χίντηρος ο άτυχος ψαράς που εντοπίστηκε νεκρός ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος ψαράς – Αμφίβιο αεροσκάφος τον εντόπισε να επιπλέει ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το αμφίβιο αεροσκάφος που έκανε την μοιραία ανακάλυψη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή Μαρινέλλα Παναγιώτου  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE