ΠΑΡΑ-THEMA

Γεμίσαμε με μαϊντανούς της δημοσιογραφίας

Γεμίσαμε με μαϊντανούς της δημοσιογραφίας

Γεμίσαμε με μαϊντανούς της δημοσιογραφίας. Πρόκειται γι΄ αυτούς που δεν ξέρουν τι θα πει να είσαι έξω στους δρόμους για να βγάλεις ρεπορτάζ και να διασταυρώσεις ειδήσεις.

Ούτε κατά διάνοια γνωρίζουν τι εστί αίθουσα σύνταξης και δημοσιογραφικό ξενύχτι, σελίδωση και τυπογραφείο και το παίζουν γκράντε δημοσιογράφοι (της καρέκλας). Αναρτούν μια καλοδουλεμένη επαγγελματική φωτογραφία σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ποντάρουν στις δημόσιες σχέσεις, «παπαγαλίζουν» ό,τι τους πουν δημόσια πρόσωπα και καμώνονται πως τα γνωρίζουν όλα για το επάγγελμα. Οι περισσότεροι απ΄ αυτούς, θα βάλουν τα κλάματα αν –για παράδειγμα- κάτσουν να «κλείσουν εφημερίδα» (άγνωστος ο όρος γι΄ αυτούς) ή να σηκώσουν βάρος στην αίθουσα σύνταξης για να διερευνήσουν πληροφορίες και να αναδείξουν ειδήσεις σε χρόνο ρεκόρ. Το κακό με τους γνωστούς μαϊντανούς της δημοσιογραφίας που ποτέ δεν μπήκαν στην μάχη και πλασάρουν έτοιμες ειδήσεις που με κόπο αναδεικνύουν άλλοι (γνωστή η τάση τους να αναπαράγουν ειδήσεις από ΚΥΠΕ), προϋπήρχε. Αλλά επειδή κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί και το κακό παράγινε, θα αρχίσουμε να τα λέμε πιο συχνά και πιο συγκεκριμένα. Μπας και καταλάβει κι ο κόσμος ένα-δυο πράγματα περισσότερα. Το γεγονός ότι τηρούμε φανατικά την δεοντολογία και ότι αποφασίσαμε να τηρούμε παθητική στάση λόγω ηθικών αρχών, το εξέλαβαν κάποιοι ως αδυναμία... ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top