Βίκτωρας: «Το ΑΚΕΛ επιμένει να υποσκάπτει τον Πρόεδρο– Θυσιάζει τα πάντα στο βωμό προεκλογικών σκοπιμοτήτων»

Βίκτωρας: «Το ΑΚΕΛ επιμένει να υποσκάπτει τον Πρόεδρο– Θυσιάζει τα πάντα στο βωμό προεκλογικών σκοπιμοτήτων»

Για υπόσκαψη του Προέδρου της Δημοκρατίας από το ΑΚΕΛ, λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, κάνει λόγο ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

  «Το ΑΚΕΛ, δυστυχώς, επιμένει ακόμη και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, να επιτίθεται κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και να τον υποσκάπτει την ώρα που βρίσκεται στην έδρα του ΟΗΕ και δίδει μάχη για την Κύπρο» αναφέρεται σε γραπτή απάντηση του κ. Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ. «Είναι τελικά το ΑΚΕΛ που θυσιάζει τα πάντα στον βωμό των προεκλογικών σκοπιμοτήτων» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος. «Τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.