BOYΛΗ: Διακοπή της συνεδρίας της Ολομέλειας μετά από έντονη συζήτηση για τους χώρους ελλιμενισμού σκαφών

BOYΛΗ: Διακοπή της συνεδρίας της Ολομέλειας μετά από έντονη συζήτηση για τους χώρους ελλιμενισμού σκαφών

Μετά από έντονη συζήτηση διεκόπη η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής (Παρασκευή 22/9) για 15 λεπτά ώστε να διατυπωθεί γραπτώς και να διανεμηθεί τροπολογία του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου στα δύο νομοσχέδια και κανονισμούς που αφορούν τις επιχώσεις για τη δημιουργία λιμενοβραχιώνων, για ελλιμενισμούς σκαφών αναψυχής.

Στόχος της τροπολογίας που υποστηρίζεται από ΔΗΚΟ, ΔΗΣΥ και Αλληλεγγύη  για να διασφαλιστεί ότι οι επιχώσεις για λιμενοβραχίονες που θα καθίστανται κρατική περιουσία δεν θα είναι δυνατό να αποξενωθεί, ως κρατική περιουσία. Ταυτόχρονα η τροπολογία αποσκοπεί στη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών στην πρόσβαση στην παραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.