ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιλογή είναι μία για τη μάχη του Τσιρείου (γράφημα)

Η επιλογή είναι μία για τη μάχη του Τσιρείου (γράφημα)

> style="text-align: justify"> >

Χωρίς μισή ντουζίνα παίκτες ταξιδεύει στη Λεμεσό ο ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Εφραίμ, Ιωάννου, Μπερτόλιο, Ορ, Μιλάνοφ και Σαλάι, για διάφορους λόγους δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το βραδινό (19:00) παιχνίδι του Τσιρείου Σταδίου.

Σαφέστατα, σε σχέση με το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, αυτό της περασμένης αγωνιστικής όπου έχασε ο ΑΠΟΕΛ, ο Ελλαδίτης κόουτς θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να περάσει νικηφόρα ο ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό, να επιστρέψει στις επιτυχίες, να φτιαχτεί ένα ιδανικό κλίμα και αναπτέρωση ψυχολογίας όλων στην ομάδα ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Τότεναμ την ερχόμενη βδομάδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ψάχνεις δουλειά; Μάθε πώς μπορείς να γίνεις επαγγελματίας οδηγός ταξί

• Πότε μια επιχείρηση δικαιούται να απασχολήσει προσωπικό από τρίτες χώρες - Το ποσοστό μακροχρόνιων Κυπρίων ανέργων

• Με τι καιρό θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο - Ομίχλη στο «μενού» - Αναλυτική πρόγνωση

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια



LIVE: «Φλέγεται» η Μέση Ανατολή - Αναφορές ότι σκοτώθηκε ο πιθανός διάδοχος του Νασράλα

LIVE: «Φλέγεται» η Μέση Ανατολή - Αναφορές ότι σκοτώθηκε ο πιθανός διάδοχος του Νασράλα

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να επιτίθεται σε Γάζα, Δυτική Όχθη, Λίβανο, αλλά και Συρία, την στιγμή που το  λιβανικό ένοπλο κίνημα Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι εμπλέκεται σε μάχες με ισραηλινά στρατεύματα στα σύνορα των δυο κρατών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top