Να συνεχίσει να μυρίζει τριφύλλι!

Να συνεχίσει να μυρίζει τριφύλλι!

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τους το είπε ακριβώς έτσι ο Πάμπος, αλλά ένα από τα μηνύματα που θα έδωσε στους παίχτες του μετά την πεντάρα επί της ΑΕΚ, θα ήταν σε αυτό το πλαίσιο.

Ότι βασικά δεν έκαναν και τίποτε με την πρώτη τους επιτυχία σε ντέρμπι, αλλά το ζητούμενο είναι η Ομόνοια να συνεχίσει να παίζει πρώτη είδηση στα media, κυρίως για τα καλά της αποτελέσματα κι όχι για τα αρνητικά (όπως συνέβαινε πέρσι).

Ο Κύπριος τεχνικός, πρέπει παράλληλα να διαμήνυσε στους παίχτες, ότι την Αλκή δεν θα την κερδίσουν από μόνες τους οι φανέλες, αλλά πρέπει να ιδρώσουν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.