ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ξανά η 53χρονη τραπεζικός υπάλληλος - Νέα μαρτυρία για 20χιλ. ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ξανά η 53χρονη τραπεζικός υπάλληλος - Νέα μαρτυρία για 20χιλ. ευρώ

ασυνελήφθη την Πέμπτη 21/9 από την Αστυνομία η 53χρονη, η οποία τελούσε υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά κλοπή από αντιπρόσωπο, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €20000 από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε 72χρονη σε Συνεργατική Πιστωτική Εταιρείας της επαρχίας Λεμεσού, καθώς και το χρηματικό ποσό των €40000 περίπου από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε 71χρονη στην ίδια Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στην 53χρονη τραπεζική υπάλληλο – «Έφαγε» από φίλη της 102.000 ευρώ Για τις δύο νέες παρόμοιας φύσης υποθέσεις εγέρθηκε υποψία εναντίον της 53χρονης και εκδόθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού δύο νέα εντάλματα σύλληψης εναντίον της. Η 53χρονη τελούσε ήδη υπό κράτηση και αφού αφέθηκε την Πέμπτη (21/9) ελεύθερη, ασυνελήφθη στις 1.30 το μεσημέρι της ίδιας μέραςβάσει των νέων Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE