Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Δρούσειας, Κρήτου Τέρρας

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Δρούσειας, Κρήτου Τέρρας

Yπό πλήρη  έλεγχο έχει τεθεί στις 15:00 της Πέμπτης  21/9   η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13: 25 σε αγροτική περιοχή της Δρούσειας με Κρήτου Τέρρα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία η πυρκαγιά κατάκαψε στο πέρασμα της 6 εκτάρια άγρια βλάστηση , ξηρά χόρτα και δέντρα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύθηκαν  επτά  οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας,  του Τμήματος Δασών και  του Ταμείου Θήρας. Λόγω του δύσβατου της περιοχής για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύθηκαν και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία ενώ στην συνέδραμαν και δύο ιδιωτικοί εκσκαφείς. Στο μέρος της πυρκαγιάς έχουν παραμείνει ισχυρές επίγειες δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου και κατάσβεση επικίνδυνων σημείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.