Αντώνης Τζιωνής: «Έκανα παρέμβαση στην ΚΟΠ για τα κεκλεισμένων»

Αντώνης Τζιωνής: «Έκανα παρέμβαση στην ΚΟΠ για τα κεκλεισμένων»

O Πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του SPORTS1, και στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ», με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να μιλάει για όλους και για όλα.

Αναλυτικά:

Για την αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο Αντώνης Τζιωνής ανάφερθηκε στο γεγονός ότι «η ομάδα έφτιαξε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε με την ίδια ευκολία όπως χθες. Στο ένα τιμωρηθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο».

Για την ομοιογένεια και για την χημεία που έχουν οι «πράσινοι»: «Η χημεία χτίζεται μόνο με τα επίσημα παιχνίδια. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν παιχνίδια δεν υπήρχε ούτε η ανάλογη ομοιογένεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE