Δεν πήγε στο ΓΣΠ, δεν βγήκε το πλάνο του… «προστάτη» Ιδιάκεθ

Δεν πήγε στο ΓΣΠ, δεν βγήκε το πλάνο του… «προστάτη» Ιδιάκεθ

Ο Πάνος Λάρκος γράφει για την βαριά ήττα της ΑΕΚ, το στήσιμο του Ιδιάκεθ και την επόμενη μέρα.

Γράφει ο Πάνος Λάρκος

Αν έλεγε κανείς ότι η ΑΕΚ θα δεχόταν πέντε γκολ, θα έχανε με κατεβασμένα τα χέρια και δεν θα μπορούσε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει θα τον έβγαζαν τρελό.

Κι όμως η ΑΕΚ δεν θύμιζε σε τίποτα την ΑΕΚ που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Δεν ήταν η ομάδα που ήξερε τι ήθελε και ήξερε πώς να το πάρει. Κάθε άλλο. Μπήκε στο γήπεδο σωματικά αλλά ουδέποτε έβγαλε την ψυχή της στο ΓΣΠ.

Πολλοί θα μιλήσουν για το στήσιμο του Ιδιάκεθ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.