Δεν πήγε στο ΓΣΠ, δεν βγήκε το πλάνο του… «προστάτη» Ιδιάκεθ

Δεν πήγε στο ΓΣΠ, δεν βγήκε το πλάνο του… «προστάτη» Ιδιάκεθ

Ο Πάνος Λάρκος γράφει για την βαριά ήττα της ΑΕΚ, το στήσιμο του Ιδιάκεθ και την επόμενη μέρα.

Γράφει ο Πάνος Λάρκος

Αν έλεγε κανείς ότι η ΑΕΚ θα δεχόταν πέντε γκολ, θα έχανε με κατεβασμένα τα χέρια και δεν θα μπορούσε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει θα τον έβγαζαν τρελό.

Κι όμως η ΑΕΚ δεν θύμιζε σε τίποτα την ΑΕΚ που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Δεν ήταν η ομάδα που ήξερε τι ήθελε και ήξερε πώς να το πάρει. Κάθε άλλο. Μπήκε στο γήπεδο σωματικά αλλά ουδέποτε έβγαλε την ψυχή της στο ΓΣΠ.

Πολλοί θα μιλήσουν για το στήσιμο του Ιδιάκεθ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE