Αγωνία στην ΑΕΛ για Σοάρες και Ντόσα

Αγωνία στην ΑΕΛ για Σοάρες και Ντόσα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, αναφέρθηκε στο… «φλέγον» θέμα των τραυματιών Σοάρες και Τζούνιορ, η συμμετοχή των οποίων είναι αμφίβολη, ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο (23/09).

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης και οι Μάρκο Σοάρες και Ντόσσα Τζούνιορ δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα, αλλά έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα δούμε αύριο τι θα γίνει.

Έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό οι ενοχλήσεις τους, αλλά θα δούμε αύριο τι θα γίνει.

Το απόγευμα θα κάνουν και οι δύο έξτρα πρόγραμμα μαζί με κάποιους άλλους παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμοι για το Σάββατο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE