Θα έχουν διλήμματα ενόψει ΑΕΛ…

Θα έχουν διλήμματα ενόψει ΑΕΛ…

Πάνω-κάτω οι περισσότεροι είχαν προβλέψει τις αλλαγές που θα έκανε η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον Ερμή. Toυς Αντόνιο Γιάκολις, Άλεξ Ντα Σίλβα τους άφησαν στον πάγκο, επειδή δεν είχαν ανταποκριθεί ικανοποιητικά απέναντι στη Λυόν .

Έβαλαν στις θέσεις τους, Σαρδινέρο και Νίκο Μαρτίνες, αντίστοιχα. Λίγοι προέβλεψαν ότι ο Άλαν Ροντρίγκες θα «εκτόπιζε» τον Άλεφ, επειδή ο τελευταίος μπορεί να μην έκανε σούπερ εμφάνιση με τους «Λιονέ», αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημος.

Οι Γιάκολις, Ντα Σίλβα, όπως φυσικά και ο Εμίλιο Ζελάγια, μπαίνοντας αλλαγή στο παιχνίδι με τους «φτεροπόδαρους» έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να φέρουν τούμπα σε βάρος τους αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.