Για το «καρέ» στο ΓΣΠ με τον… αέρα του απόλυτου

Για το «καρέ» στο ΓΣΠ με τον… αέρα του απόλυτου

Με τον… αέρα των τριών νικηφόρων παιχνιδιών που έδωσε στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ (19:00) της Τετάρτης (20-09) την Ομόνοια στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας του μαραθωνίου.

Βασισμένη η ΑΕΚ των τριών νικών, επτά τερμάτων υπέρ και μηδέν κατά, στο φετινό πρωτάθλημα, στο ότι η Ομόνοια θα την φιλοξενήσει έχοντας χάσει στο πρόσφατο παιχνίδι, από την Πάφο FC εκτός έδρας, καθώς και στο ότι δεν θα είναι στις κερκίδες του ΓΣΠ η πράσινη λαοθάλασσα, ωθεί τον προπονητή της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει για να αγωνιστούν, να… πατήσουν πάνω σε αυτά τα σημεία για να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE