Νέο ξαφνικό πρόβλημα για Πάμπο Χριστοδούλου ενόψει ντέρμπι με ΑΕΚ (αποστολή)

Νέο ξαφνικό πρόβλημα για Πάμπο Χριστοδούλου ενόψει ντέρμπι με ΑΕΚ (αποστολή)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει για την αποστολή του Πάμπου Χριστοδούλου για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00, αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Κωνστατίνο Παναγή, Αντρέα Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Ανδρέα Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Ανδρέα Φραγκέσκου, Γουίλιαμ, Φάνο Κατελάρη, Άλεξ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Κανού, Δημήτρη Χριστοφή, Στεφάν Αζίζ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Ράφα Λόπες και Ματ Νταρμπισάιαρ.

Ατομικά προπονείται ο Μπόρχα Εκίθα και ο Πιτ Φελτχούιζεν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.