Με νέο αεροσκάφος στην Κύπρο η Ryanair - Ανακοινώθηκαν εφτά νέα δρομολόγια για Πάφο

Με νέο αεροσκάφος στην Κύπρο η Ryanair - Ανακοινώθηκαν εφτά νέα δρομολόγια για Πάφο

Η Ryanair ανακοίνωσε την Τρίτη 19/9, στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου, το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2018 από και προς το αεροδρόμιο Πάφου, με ένα επιπλέον αεροσκάφος στη βάση (επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων) και εφτά νέα δρομολόγια προς Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μπρατισλάβα, Ρίγα, Σόφια και Ταλίν.

Όπως αναφέρθηκε μέσω του ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018 η Ryanair θα συμβάλει στη διακίνηση 800,000 επιβατών ετησίως από και προς το αεροδρόμιο της Πάφου το επόμενο έτος. Πιο συγκεκριμένα το καλοκαιρινό πρόγραμμα Πάφου για το 2018 θα προσφέρει με τρία αεροσκάφη στη βάση (επένδυση 300 εκατομμυρίων δολαρίων), δρομολόγια προς Βουδαπέστη (τρία εβδομαδιαία), Βουκουρέστι (τρία εβδομαδιαία), Δουβλίνο (δυο εβδομαδιαία), Μπρατισλάβα (δυο εβδομαδιαία), Ρίγα (δυο εβδομαδιαία), Σόφια (τρια εβδομαδιαία) και Ταλίν (δυο εβδομαδιαία) . Συνολικά δηλαδή θα λειτουργούν 15 δρομολόγια (8 ήδη υπάρχουν) προς 14 χώρες μεταφέροντας 800.000 επιβάτες ετησίως. Διαβάστε περισσότερα στο Bussinesnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE