Η αποστολή για το ντέρμπι και το απρόοπτο της τελευταίας προπόνησης!

Η αποστολή για το ντέρμπι και το απρόοπτο της τελευταίας προπόνησης!

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή ενόψει του αυριανού ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο άδειο ΓΣΠ.

Ακολουθεί η αποστολή και τα νέα της σημερινής προπόνησης:

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑνόρθωσηΑμμοχώστου.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα (19:00) για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, ο κ. Δώνης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Waterman, Gudiño, Παρασκευάς, Βούρος, Αλεξάνδρου, Lago, Carlão, Μερκής, Rueda, Morais, Vinícius, Farías, Souza, Αλωνεύτης, Μακρής, Zahid, Ebecilio, Sallai, De Camargo, Poté, Αντωνίου.

Νέα προπόνησης:

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Oar, δέχθηκε κτύπημα στην ποδοκνημική και διεγνώσθη με διάστρεμμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE