Επιβάλλεται ομαλή προσγείωση!

Επιβάλλεται ομαλή προσγείωση!

Αποτελεί δυνατό «προσόν» για τον Απόλλωνα. Να συνέρχεται άμεσα μετά από αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς συνέβη την Πέμπτη (14/9), αφού δεν έδειξαν επηρεασμένοι (ψυχολογικά και άλλως πως) από την γκέλα που έκαναν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι παίχτες του Αυγουστή έδειξαν τον χαρακτήρα που επιβαλλόταν στο παιχνίδι με τη Λυών στη Λευκωσία και στο φινάλε δικαιώθηκαν. Τώρα είναι αναγκασμένοι να κάνουν κάτι διαφορετικό. Ύστερα από το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σε μια διοργάνωση ψηλότερων εντάσεων, θα πρέπει να έχουν ομαλή προσγείωση στην Κυπριακή πραγματικότητα. Επιβάλλεται να κερδίσουν τον Ερμή στο Τσίρειο (στην επιστροφή στη φυσική τους έδρα μετά από τέσσερις μήνες) για να μην χάσουν άλλο πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE