Νεκρή 16χρονη που έτρωγε τα μαλλιά της - Έπασχε από σύνδρομο Ραπουνζέλ

Η 16χρονη Τζάσμιν Μπίβερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να την επαναφέρουν, ωστόσο η κοπέλα πέθανε αργότερα το ίδιο βράδυ.
Την τελευταία της πνοή άφησε μία 16χρονη κοπέλα από την Βρετανία μετά από μόλυνση του στομάχου της, εξαιτίας των τριχών που είχαν συσσωρευθεί εκεί ως αποτέλεσμα της ψυχαναγκαστικής πάθησης που είχε και η οποί είναι γνωστή ως «σύνδρομο Ραπουνζέλ»
Η 16χρονη Τζάσμιν Μπίβερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να την επαναφέρουν, ωστόσο η κοπέλα πέθανε αργότερα το ίδιο βράδυ.
Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι η Μπίβερ είχε πάθει περιτονίτιδα, όταν η λεπτή μεμβράνη που κάλυπτε το τείχους της κοιλιάς της μολύνθηκε, το οποίο οφείλεται συνήθως από βακτήριο ή μύκητα. Η περίπτωση της Μπίβερ προκλήθηκε από μολυσμένη τρίχινη μπάλα στο στομάχι της .
Οι ασθενείς που τρώνε τα μαλλιά τους πάσχουν από το σύνδρομο Ραπουνζέλ, το οποίο προκαλείται από μία ψυχική διαταραχή που ονομάζεται τριχοφαγία.
«Η Τζάσμιν ήταν καταπληκτική. Ήταν ένα από εκείνα τα παιδιά που σε έκαναν να χαμογελάς», δήλωσε η μητέρα της καλύτερης φίλης της, Ντόνα Μάρσαλ. Μάλιστα, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι η 16χρονη είχε αυτήν την συνήθεια για πολλά χρόνια.
Από Protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ολα τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Δείτε φωτογραφίες
Περιμένεις επίδομα ή σύνταξη; Δες ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτή την εβδομάδα
Καμίνι η Κύπρος: Αγγίζει τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Videogate: Στο κενό οι υποψίες για ποινικά αδικήματα – Στήνουν στον τοίχο το πόρισμα κόμματα και νομικοί

