Καρέ-καρέ η επεισοδιακή σύλληψη υπόπτου με μαχαίρι στο Μπέρμιγχαμ - ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ-καρέ η επεισοδιακή σύλληψη υπόπτου με μαχαίρι στο Μπέρμιγχαμ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου. «Πατούσαμε ο ένας τον άλλον για να σωθούμε».

Βρετανοί αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ύποπτο που κρατούσε μαχαίρι κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Νιου Στριτ, στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, όπως ανέφερε στον ιστότοπό της η τοπική εφημερίδα Birmingham Mail. Διαβάστε επίσης: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ: «Καμία αναφορά για Κύπριους τραυματίες» – Δήλωση Προϊσταμένης Διαχείρισης Κρίσεων Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα διακρίνεται ένας άνδρας, ντυμένος στα μαύρα, πεσμένος στο έδαφος. Δύο αστυνομικοί τον σημαδεύουν, πιθανόν με όπλα ακινητοποίησης (Taser) και ο ένας τον πλησιάζει και του αποσπά από το χέρι ένα αντικείμενο που μοιάζει με μαχαίρι. Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στη Νιου Στριτ, κοντά στον ομώνυμο σιδηροδρομικό σταθμό. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τους λόγους της σύλληψης ή με το αν ο ύποπτος έχει κάποια σχέση με την πρωινή έκρηξη βόμβας στο μετρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE