Έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας μετά τη νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα

Έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας μετά τη νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συγκληθεί εκτάκτως την Παρασκευή 15/9 μετά τη νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε η προεδρία του κορυφαίου οργάνου του Οργανισμού.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στις 15:00 (ώρα Νέας Υόρκης - 22:00 ώρα Κύπρου), ανέφερε η αιθιοπική Προεδρία του ΣΑ. Μια διπλωματική πηγή διευκρίνισε ότι η συνεδρίαση αυτή θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE