Η Βόρεια Κορέα απειλεί: Θα βυθίσουμε με πυρηνικά την Ιαπωνία, θα εξαλείψουμε τις ΗΠΑ

Η Βόρεια Κορέα απειλεί: Θα βυθίσουμε με πυρηνικά την Ιαπωνία, θα εξαλείψουμε τις ΗΠΑ

Το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) απείλησε την Πέμπτη 14/9 με χρήση πυρηνικών όπλων για να «βυθίσει» την Ιαπωνία και να εξαλείψει τις ΗΠΑ σε «στάχτες και σκοτάδι», για την υποστήριξή τους στη νέα απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας κατά της Πιονγιάνγκ.

  Η απόφαση αυτή, προβλέπει την ενίσχυση των διεθνών κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας, μετά την 6η ισχυρότατη πυρηνική δομική που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ στις 3 Σεπτεμβρίου. Η Επιτροπή για την Ασία και τον Ειρηνικό που διαχειρίζεται τις εξωτερικές σχέσεις της Βόρειας Κορέας, αλλά και την άσκηση προπαγάνδας, ζήτησε την διάλυση του Συμβουλίου Ασφαλείας, το οποίο και χαρακτήρισε ως «όργανο του διαβόλου» το οποίο απαρτίζεται από «διεφθαρμένες» χώρες που ακολουθούν τις διαταγές των ΗΠΑ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE